Ede, 13 februari 2017 – AGRO Merchants Group is één van de grootste logistieke dienstverlener in de koel- en vriessector ter wereld. AGRO bezit en exploiteert 57 vestigingen in 9 landen in Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en Azië, met meer dan 750.000 m2 koelopslag.

AGRO heeft onlangs gekozen voor Nekovri Dynamics in de Cloud om haar warehouse activiteiten van meerdere locaties van Sawyers Group te ondersteunen in Verenigd Koninkrijk en Ierland.

De nieuwe warehouse management software (WMS) stelt hen in staat om zich te blijven focussen op de behoeften van de klant en tegelijkertijd de kwaliteit van de dienstverlening te verhogen en een verdere groei te realiseren in Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

Om de toegevoegde waarde voor hun klanten te waarborgen en hun groeiambitie te ondersteunen, werd Sawyers geconfronteerd met de beperkingen van hun verouderde WMS-oplossing. Tegelijkertijd heeft Agro Merchants – al sinds 2013 klant van Boltrics – gekozen om het aantal softwareapplicaties te minimaliseren en Nekovri Dynamics daarbij als voorkeursoplossing bedrijfsbreed binnen Europa in te zetten.”

Alex Barnard, IT Manager Europe bij AGRO Merchants: “Nekovri Dynamics heeft onze voorkeur voor alle Europese vestigingen, inclusief Sawyers. De oplossing biedt onze organisatie alle benodigde functionaliteit om de operationele efficiëntie te verbeteren en is beter gepositioneerd voor autonome en acquisitieve groei. Daarnaast kunnen we straks ook eenvoudig de temperatuur, de batchnummers, productie- en houdbaarheidsdata registreren. Het versimpelt onze werkprocessen en bespaart tijd.”

Over Agro Merchants

AGRO Merchants Group richt zich op het leveren van wereldwijde innovatieve ketenoplossingen voor gekoelde en bevroren producten door samen te werken met de beste familiebedrijven en het creëren van nieuwe, betrouwbare en geïntegreerde handelsnetwerken om groei van haar klanten te faciliteren. De onderneming investeert in moderne activa, toonaangevende technologieën en diensten die ervoor zorgen dat de hoogste kwaliteitsnormen in de industrie worden gewaarborgd. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van AGRO Merchants via www.agromerchants.com.