De afgelopen jaren nam Boltrics met veel plezier en interesse deel aan de WMS-dag. Dit door logistiek.nl georganiseerde evenement in Den Bosch toont ieder jaar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Warehouse Management Systemen. Doordat soft- en hardware in magazijnen steeds meer overlap vertonen (software stuurt hardware regelmatig aan), bundelt de WMS-dag vanaf de aankomende editie haar krachten met de Material Handling-dag onder de noemer Warehouse Insight. Dit nieuwe event vindt plaats op dinsdag 21 mei en ook hier is Boltrics uiteraard aanwezig.

Dit kunt u verwachten van de nieuwe opzet

Naast het feit dat er zowel WMS- als Material Handling-thema’s de revue passeren, biedt de nieuwe opzet u nog meer moois. Zo delen experts uit de markt hun ervaringen om uw organisatie verder op weg te helpen. Ook kunt u deelnemen aan de vernieuwde interactieve campfires of een interessante kennissessie volgen. Wilt u liever in gesprek gaan met leveranciers op de informatiemarkt? Vanzelfsprekend kan ook dat gewoon. Alles om uw inzichten te vergroten om zo weloverwogen besluiten te kunnen nemen. Of u bespreekt deze inzichten met branchegenoten tijdens de afsluitende netwerkborrel. Net wat u wilt. Bekijk het volledige programma hier.

Meld u nu gratis aan voor Warehouse Insight

Op dinsdag 21 mei bent u vanaf 12:30 uur van harte welkom in Congrescentrum 1931 in de Brabanthallen in Den Bosch. Bent u een logistiek dienstverlener? Dan kunt u zich hier gratis inschrijven voor de eerste editie van Warehouse Insight. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten. Heeft u nu al een vraag voor ons? Stel hem gerust en wij komen bij u terug!

Bekijk hier de terugblik op de allerlaatste WMS-dag