Meer opdrachten, meer omzet én toch minder rendement. Ironisch, vindt u niet? Terwijl de orders blijven binnenstromen, drukken stijgende loon- en brandstofkosten uw marge. Uw redder in nood? Enerzijds een optimale bezetting van het wagenpark en maximale inzetbaarheid van uw chauffeurs. Anderzijds het reduceren van interne administratie door een geïntegreerd (digitaal) proces. Zo maakt u in een mum van tijd uw facturen aan én voorkomt u dat er diensten ontbreken.

Bang dat u geld verkwist door ongelukkig geplande stops? Is het een ware zoektocht om te achterhalen waar welke truck zich bevindt? Frustreert het u dat u niet aan de informatievraag van uw klant kunt voldoen?

In 45 minuten delen Tjerk Roossien en Matthijs Smittenaar hoe u van een complexe transportplanning gesneden koek maakt en de regie pakt over uw inkomsten. Zo laten ze zien hoe u vanuit één systeem orders aanmaakt, ritten samenstelt en facturen genereert. Daarnaast tonen ze hoe u tariefafspraken eenvoudig vastlegt, een intuïtief, grafisch planboard u exact laat zien waar uw resources zich bevinden en u – met behulp van data – heel eenvoudig de klantervaring kunt optimaliseren.

Tijdens dit webinar delen we hoe u met Boltrics’ TMS

  • Eenvoudig resources plant of toewijst aan een bepaalde taak en/of order
  • Het werk van uw transportplanners vergemakkelijk met de visuele ervaring van Boltrics’ planboard
  • Precies weet waar resources zich bevinden en welke extra aandacht behoeven
  • Complexe tariefafspraken vastlegt om grip te houden op kosten
  • Tijd en geld bespaart met standaard beschikbare integratiemogelijkheden
  • En gemakkelijk inzicht krijgt in de verdiensten per klant

Bekijk het webinar:

Vul het formulier in en bekijk het webinar.

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.