Het afgelopen jaar waren nieuwsberichten rondom de transport- en logistieksector eenduidig. De markt groeit, er komen meer opdrachten binnen en de werkdruk stijgt. Positief, maar tegelijkertijd neemt de arbeidskrapte extreme vormen aan. Nieuw personeel is vrijwel niet te vinden. Transporteurs doen meer voor minder, waardoor enkele partijen hoogconjunctuurkosten in het leven hebben geroepen. Allemaal trends waardoor onafhankelijke onderzoeken hetzelfde concluderen: automatiseren en innoveren is noodzakelijk. Maar waar te beginnen?

Ervaart u ook teruglopende marges? Krijgt u het drukker, maar ziet u dit financieel niet terug? Is het tijd om de efficiëntieslag te maken, maar weet u niet hoe? Kom dan op 7 en 8 november langs bij Boltrics’ stand op de ICT & Logistiek in de Jaarbeurs Utrecht. Hier praten wij u graag bij over de nieuwste ontwikkelingen van al onze oplossen voor logistiek dienstverleners.

ICT & Logistiek 2018: Connected Logistics

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Dit jaar is het thema Connected Logistics.

Algemene informatie

 • Voor wie?
  • Professionals in de logistiek
 • Wanneer?
  • Woensdag 7 november van 9.30 tot 17.00 uur
  • Donderdag 8 november van 9.30 tot 17.00 uur
 • Waar?
  • Jaarbeurs, Utrecht – Hal 1 – stand 01C034
 • Kosten?
  • Bezoeken is kosteloos

Registreer voor gratis toegang tot ICT & Logistiek

Bestel hier direct uw gratis toegangskaarten voor de beurs!