Traditiegetrouw deelden ING en ABN AMRO onlangs een vooruitblik op de trends van 2018 voor de logistieke sector. Wat zijn de verwachtingen volgens de economen? Lukt het de sector de positieve flow van afgelopen jaar door te zetten? Als we de banken mogen geloven wel – mits de ondernemers volop inzetten op de productiviteits- en rendementsverbeteringsslag die veel van hen nog moeten “maken”.

Maar hoe zorgt u ervoor dat u uw processen efficiënter kunt inrichten en de productiviteit kunt verhogen? Volgens de ING gaat het realiseren van de benodigde efficiencyslag hand in hand met toenemende intelligentie ondersteund door data en ICT die zorgen voor een hogere bezettings- en beladingsgraad.

Aan de slag met data en IT – waar begint u?

Maar waar moet u dan opletten? U heeft immers een enorme bak aan data beschikbaar, maar hoe haalt u daar de juiste informatie uit om trendanalyses te kunnen maken én – niet onbelangrijk – waar moet u dan sturen? In ongeveer 40 minuten praat Aart Doorn u helemaal bij en toont hij hoe de nieuwste mogelijkheden van Power BI u hierbij kunnen ondersteunen.

Tijdens dit webinar leert u hoe u met Power BI:

  • In 5 minuten uw data transformeert naar realtime dashboards en rapportages
  • De marge per type opslag en/of transport inzichtelijk maakt
  • Eenvoudig een overzicht creëert van uw top 5 klanten
  • De kosten en opbrengsten per periode per chauffeur en/of trekker helder in kaart brengt

Bekijk het webinar

Vul het formulier in en bekijk het webinar:

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.