Microsoft lanceert in het voorjaar van 2018 ‘Dynamics 365’, de nieuwe generatie van intelligente business applicaties (apps) in de cloud. Om ook 3PL/Nekovri Dynamics klaar te stomen voor deze volgende stap in de ontwikkeling van zakelijk Dynamics App werken we momenteel nauw samen met Microsoft.

Wat is Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 is de vernieuwde Dynamics business software van Microsoft. Dynamics 365 bevat bedrijfssoftware als apps in de cloud. De apps zijn gebaseerd op ERP (voor optimalisatie van bedrijfsprocessen), CRM (voor het vergroten van klantbinding), Office 365 (voor verhoging van productiviteit) en Azure (voor flexibiliteit) en Business Intelligence software (voor ingebouwde inzichten en intelligentie).

De applicaties helpen uw organisatie te groeien, en geven u de flexibiliteit mee te bewegen met veranderingen. Zo zorgt de integratie van de verschillende componenten voor een flexibele, kosteneffectieve en gemakkelijk te gebruiken oplossing. De oplossing is ontwikkeld om in deze tijd van digitale transformatie flexibel en schaalbaar inzetbaar te zijn. Het biedt u de mogelijkheid om rollen te (her)definiëren, enkel af te nemen wat u nodig heeft en eenvoudig op óf af te schalen indien nodig.

Voorkom grootschalige en kostbare ERP & CRM trajecten met Dynamics 365

Met de komst van Dynamics 365 behoren grootschalige, kostbare en langdurige ERP- & CRM trajecten tot het verleden. Het grote voordeel van Dynamics 365 is dat u beperkt kunt beginnen, snel resultaten kan behalen en alleen hoeft af te rekenen voor dat wat noodzakelijk is aan functionaliteit en afname.

Daarnaast integreert Dynamics 365 naadloos met Office 365 en verbindt de gestructureerde workflow van zakelijke apps met ongestructureerde taken die gericht zijn op samenwerken en productiviteit. De apps komen vanuit de cloud en zijn op mobiele devices (offline) beschikbaar, waarbij gebruik gemaakt wordt van innovaties als Cortana Intelligence, Microsoft PowerApps en Microsoft Flow.