We moeten iets bekennen… We zijn bij Boltrics groot fan van Power BI. Het gebruiksgemak, de manier waarop het volledige controle kan geven over al je gegevens, meer inzicht geeft en werknemers ondersteunt hun doelen te bereiken en zelfs te overtreffen. Zonder te hoeven “worstelen” met verschillende in gebruik zijnde systemen om te begrijpen hoe uw organisatie ervoor staat. Het stelt u in staat om gegevens uit verschillende bronnen in slechts een paar minuten te transformeren in aansprekende tabellen en grafieken. Het verzamelt de meest bruikbare visualisaties in een dashboard die u eenvoudig kunt delen met anderen om organisatie breed kennis en nieuwe inzichten te delen. Zoals ze dat zo mooi in het Engels zeggen “what’s not to love”?

Gelukkig zijn we niet de enige “fans” van Power BI. Wanneer we het er met klanten over hebben, zijn zij net zo enthousiast over de mogelijkheden. Niet zonder reden natuurlijk, want het maakt het mogelijk om:

  • Data snel en moeiteloos te analyseren;
  • De samenwerking over de gehele organisatie te verbeteren;
  • Al uw gegevens gemakkelijk te beheren;
  • En tijd én geld te besparen.

In de kern is Power BI ontworpen als een tool die voor iedereen gemakkelijk te gebruiken moet zijn. Iedereen die bekend is met PowerPoint of Excel begrijpt al snel hoe Power BI werkt. Om ervoor te zorgen dat logistieke dienstverleners direct vanaf het begin kunnen profiteren van de voordelen, bieden wij daarnaast voorgedefinieerde datasets die hen in staat stellen Power BI zonder moeite te gebruiken. Op deze manier kan iedereen in uw organisatie profiteren van intelligente, data gedreven analyses – ongeacht hun vaardigheidsniveau. Wij zijn van mening dat dit een van de meest belangrijke voordelen is van Power BI.

Bent u overtuigd van de voordelen? Maar kan uw baas nog wel wat overtuiging gebruiken?

Wij bieden u een gratis (Engelstalig) whitepaper die u kunt gebruiken om uw baas en/of de belangrijkste beslissers in uw organisatie te overtuigen waarom Power BI de beste oplossing is voor uw bedrijf. In detail delen we een aantal belangrijke eigenschappen van Power BI en laten we zien hoe waardevol deze kunnen zijn op organisatorisch niveau. Daarnaast bevat het een aantal onderwerpen die u kunt gebruiken om het gesprek met uw baas op te starten. Inclusief tips die u helpen te anticiperen op eventuele vragen of tegenwerpingen die uw baas kan hebben, en mogelijke reacties waarmee u uw baas op zijn gemak kunt stellen.

Gebruik deze handleiding om beslissers te overtuigen van de voordelen van het gebruik van ’s werelds meest effectieve business intelligence en analytics oplossing.

Download het (Engelstalig) whitepaper en overtuig uw baas:

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.