De vraag naar uw dienstverlening blijft groeien en daarmee ook uw organisatie. Maar heeft u de juiste tools of processen tot uw beschikking om te anticiperen op de (specifieke) eisen en wensen van uw klanten of een langdurige relatie op te bouwen? Het is tijd om IT in te zetten als een flexibele, betaalbare aanjager van innovatie.

U heeft technologie nodig die uw organisatie ondersteunt: betaalbare technologie die uw toekomstige groei niet beperkt. Een oplossing afgestemd op de specifieke processen van logistiek dienstverleners die u niet vermoeien met de complexiteit van traditionele ERP-systemen. Zodat u zich kunt concentreren op het runnen van uw bedrijf en uw klanten.

  • Afgestemd op logistiek dienstverleners: Onze software is er voor én door de branche. Samen met de logistieke sector bouwen wij continu aan de branche standaard: een modulaire totaaloplossing waarvan u zelf bepaalt wat u gebruikt. Functionaliteiten worden branche breed ontwikkeld en gedeeld. Al onze klanten werken op eenzelfde versie en daardoor zijn we in staat om updates te automatiseren. Hierdoor is uw software altijd up-to-date, ook jaren na de implementatie.
  • Ondersteun groei: Dynamics NAV – de zakelijk oplossing van Microsoft – kan snel geïmplementeerd en gemakkelijk onderhouden worden. Daarnaast kunt u uw oplossing schalen naarmate uw behoeften veranderen of uw bedrijf groeit. Door uw finance, supply chain en salesprocessen te automatiseren, kunt u de productiviteit verhogen en kosten verminderen.
  • Blijf in contact met klanten. Een geïntegreerde bedrijfsoplossing kan u helpen beter inzicht te krijgen in uw klanten, de verkoop te beheren en te vergroten, winstgevend te blijven en klantenrelaties te behouden. De data gedreven oplossing helpt u succesvol te blijven.
  • Doe overal zaken. Ongeacht welke devices uw team gebruikt of waar ze werken, biedt Dynamics NAV toegang tot de belangrijke gegevens om een betere service te leveren en te reageren op de snelheid van de business.

Begin vandaag. Met flexibele, schaalbare technologie die uw operationele processen vereenvoudigen en u efficiënter laten werken, heeft u wat u nodig heeft om uw bedrijf verder te ontwikkelen en klantenrelaties te verbeteren. Boltrics is er om u te begeleiden tijdens elke stap. We laten u graag zien hoe 3PL- of Nekovri Dynamics u kan helpen de transitie te maken – nu en in de toekomst.