Het gebruik van ICT is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en dus ook niet uit de logistieke wereld. Het is daarmee een belangrijke pilaar geworden in de bedrijfsvoering van logistiek dienstverleners. Tegelijkertijd volgen innovaties elkaar in hoog tempo op en stelt de verlader hogere eisen die sneller opgevolgd moeten kunnen worden.
Dus is het voor een logistiek dienstverlener zaak minimaal bij te blijven of, nog beter, voorop te lopen. Bij veel ondernemingen is het IT-beheer veelal goed geregeld via externe systeembeheerders of weggezet in de Cloud. Maar hoe zit het met de functionele kennis van de software?

Heeft u deze softwarekennis voldoende geborgd in uw bedrijf en zo niet, wanneer onderneemt u actie en op welke manier? Wat gaat u dan doen om deze kennis binnen te halen? Zoeken tot u erbij neervalt? Net als al die andere zoekende ondernemingen – die samen ruim 9.000 vacatures hebben openstaan? En als u dan de geschikte kandidaat heeft gevonden, hoe overtuigt u deze dan voor uw onderneming te kiezen? En wat gaat dat kosten?

Lees even verder en u komt erachter dat er ook andere manieren zijn dan direct in dezelfde vijver te zoeken naar softwarepersoneel om uw onderneming te upgraden en klaar te stomen voor de toekomst. Vergeet het gedoe met personeelsschaarste, maar maakt juist uw onderneming aantrekkelijker voor uw eigen mensen die zich graag (voor u) verder willen ontwikkelen op persoonlijk vlak. Grootste voordeel hiervan is dat zij uw onderneming operationeel reeds van binnen en buiten kennen.

Met de verticale logistieke software oplossingen van Boltrics – gebaseerd op het Dynamics NAV-platform van Microsoft – bent u als ondernemer in staat gemakkelijker, sneller, flexibeler, innovatiever, eenvoudiger, begrijpelijker en gebruiksvriendelijker uw werkprocessen te ondersteunen.
Heeft u reeds een IT geïnteresseerde werknemer met basiskennis in huis, dan trainen wij haar/hem, bij aanschaf van één onze softwareproducten, tot een Key-User.

Na 3 maanden is uw collega in staat uw onderneming specifieke werkprocessen vorm te geven in de software, omdat hij/zij in alle principes wordt geschoold. De onderneming is daarmee zelfredzaam geworden op het vlak van aanpassingen of aanvullingen in de software.

Boltrics is daarin open. Wij moedigen dit zelfs aan, desgewenst met extra Key-User trainingen om de nieuwste features onder de knie te krijgen. Want uiteindelijk is het uw eigen logistiek of operationeel manager die aan de knoppen moet kunnen draaien om flexibeler en sneller op de wensen van haar klant in te kunnen spelen.