Doet u uw Transit aankomstmeldingen met onze software, dan weet u dat deze meldingen aan NCTS volledig geïntegreerd zijn in het WMS inslagproces.

Indien de lossing van de zending conform is (dus niet te veel of juist te weinig gewicht/aantallen), dan worden de losbevindingen (NL044) automatisch vanuit Dynamics NAV doorgestuurd naar NCTS. Normaal hoeft er dus niets extra gedaan te worden, het afhandelen van de Transit meldingen verloopt volledig geïntegreerd met uw WMS inslagproces.

How-Do-I video:

Maar soms is de zending niet compleet óf bevat deze juist meer dan op het T1 document aangegeven staat. In zo’n geval moet er een minder- of meerbevinding verstuurd worden. Omdat dit niet zo vaak voorkomt hebben wij een how-to video gemaakt om u hierbij te helpen. Deze video loopt stap voor stap door het uitvoeren van minder- en meerbevindingen voor Transitaankomst in Dynamics NAV, zodat u dit proces zelf kunt oppakken en afhandelen.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact op met onze supportdesk via support@boltrics.nl.

Wilt u zien hoe in 3PL-/Nekovri Dynamics een Transit Aankomst volledig geïntegreerd met het WMS inslagproces verloopt? Vraag dan hier de gratis Douane webinar aan.