Regelmatig organiseren we webinars om trends in de markt te delen en de mogelijkheden van onze software te demonstreren. Zo deelde Matthijs Smittenaar de ins & outs van onze Airfreight oplossing, toonden Hubert Kolk en Ronald Motz de mogelijkheden van onze douaneoplossing en gaf Aart Doorn een kijkje in de keuken rondom Power BI.

Wilt u een van de webinars graag terugkijken? Vul dan onderstaande formulier(en) in.

Webinar: Stroomlijn uw warehouse processen en houd zelf tijd over

Tijdens een on demand webinar delen we hoe u de productiviteitsproblemen in het logistieke proces kunt aanpakken. Van de vooraanmelding van goederen tot de facturatie. Daarnaast tonen we de nieuwste productontwikkelingen binnen onze WMS-oplossing waarmee u de volgende stap kunt zetten in digitalisering.

Name(Vereist)

Webinar: Reken af met krappe marges en visualiseer uw winst

In 45 minuten delen Tjerk Roossien en Matthijs Smittenaar hoe u van een complexe transportplanning gesneden koek maakt en de regie pakt over uw inkomsten. Zo laten ze zien hoe u vanuit één systeem orders aanmaakt, ritten samenstelt en facturen genereert. Daarnaast tonen ze hoe u tariefafspraken eenvoudig vastlegt, een intuïtief, grafisch planboard u exact laat zien waar uw resources zich bevinden en u – met behulp van data – heel eenvoudig de klantervaring kunt optimaliseren.

Name(Vereist)

Webinar: Stroomlijn uw ocean freight processen en benut de datagoudmijn

In 55 minuten laat Matthijs Smittenaar zien hoe u gemakkelijk de processen voor de afhandeling van ocean freight kunt stroomlijnen. Daarnaast toont hij hoe u deze in één oplossing kunt samenbrengen met uw douane-, warehouse- en transportactiviteiten en dankzij de beschikbare data vervolgens de klantervaring heel eenvoudig kunt optimaliseren.

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Webinar: Zet in op innovatie en efficiëntie en behaal meer winst

U heeft een enorme bak aan data beschikbaar, maar hoe haalt u daar de juiste informatie uit om trendanalyses te kunnen maken én – niet onbelangrijk – waar moet u dan sturen? In ongeveer 40 minuten praat Aart Doorn u helemaal bij en toont hij hoe de nieuwste mogelijkheden van Power BI u hierbij kunnen ondersteunen.

Webinar: Vereenvoudig uw administratie met Document Capture

In een webinar van 20 minuten deelt Brian van Middendorp, Customer Success Consultant bij Boltrics, de mogelijkheden en voordelen van Document Capture. Zo toont hij hoe u vanaf elke locatie de gewenste documenten kunt scannen en direct automatisch kunt importeren in Microsoft Dynamics.

Name(Vereist)

Webinar: Hoe u een vliegende start kunt maken met e-fulfilment

In 20 minuten delen we samen met Transsmart, onze partner voor innovatieve verzendsoftware, hoe u uw gehele logistieke proces van aankoop tot en met aflevering efficiënter, inzichtelijker, flexibeler én goedkoper kunt maken. Zo tonen we hoe u eenvoudig nieuwe klanten aansluit, handling- en transportkosten onder de duim houdt en vanuit uw control tower klanten moeiteloos informeert.

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Webinar: Verlies geen business met de nieuwste EDI technologie

Tijdens dit webinar deelt David van der Horst, Cloud Solution Architect bij Boltrics, in 20 minuten de nieuwste EDI-mogelijkheden binnen 3PL-/Nekovri Dynamics. Zo laat hij zien hoe de integratie van EDI met uw WMS zorgt voor een naadloze informatiestroom en een efficiëntere samenwerking met uw klanten. Ongeacht het systeem waarvan ze gebruik maken.

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Webinar: Zet uw KPI’s om in visuele rapportages met Power BI

Aart Doorn laat in 45 minuten zien hoe u met voorgedefinieerde Power BI-datasets en rapporten uw data omzet in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Deze datasets en rapporten zijn volledig afgestemd op de behoeften van logistiek dienstverleners en geven beslissers op elk niveau inzicht in de voor hen relevante informatie. Anytime, anyplace en via any device. U krijgt daarmee niet alleen inzicht in de huidige data, maar u kunt ook prognoses maken op basis van trendlijnen.

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

Webinar: Vereenvoudig en verbeter uw douaneproces met Boltrics

In 30 minuten lichten we toe hoe u vanuit één geïntegreerde oplossing douaneprocessen kunt vereenvoudigden. Zo laten we zien hoe u aangiftes automatisch kunt genereren, aan uw in- en uitslagdocumenten kunt koppelen en informatie met één muisklik elektronisch uit kunt wisselen met de douane. Daarnaast tonen we u de nieuwste productontwikkelingen binnen onze douaneoplossing.

Name(Vereist)

Webinar: Optimaliseer uw airfreight specifieke processen met Boltrics

In 30 minuten leggen we u uit hoe u gemakkelijk de processen voor de afhandeling van luchtvracht kunt ondersteunen. Voor het volledige traject van deur tot deur. Daarnaast delen we de nieuwste productontwikkelingen binnen onze airfreight oplossing waarmee u de volgende stap kunt zetten in digitalisering.

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.