Key Performance Indicators (KPI’s) zijn onmisbaar om binnen één oogopslag een helder beeld van de stand van zaken in uw organisatie te krijgen. Stap 1 is het in kaart brengen van de relevante KPI’s voor uw organisatie. Stap 2 is deze data vervolgens om te zetten in analyses en (visuele) rapportages. Daarbij kan Power BI uitkomst bieden.

In 45 minuten toont Aart Doorn, Consultant bij Boltrics, de mogelijkheden van Power BI binnen 3PL- en Nekovri Dynamics tijdens een webinar. Zo laat hij zien hoe u met voorgedefinieerde Power BI-datasets en rapporten uw data omzet in rijke analyses en heldere visuele rapportages. Deze datasets en rapporten zijn volledig afgestemd op de behoeften van logistiek dienstverleners en geven beslissers op elk niveau inzicht in de voor hen relevante informatie. Anytime, anyplace en via any device. U krijgt daarmee niet alleen inzicht in de huidige data, maar u kunt ook prognoses maken op basis van trendlijnen. Zo kunt u eerder en betere beslissingen nemen om in te spelen op trends en ontwikkelingen.

Tijdens dit webinar leert u in 45 minuten meer over:

  • Hoe u in 5 minuten uw data transformeert naar realtime dashboards en rapportages
  • Hoe u eenvoudig trends signaleert met Power BI
  • Hoe u uw operations vereenvoudigt en uw processen stroomlijnt met Power BI
  • Hoe u op basis van trendlijnen eerder en betere beslissingen kunt nemen
  • En de voordelen van Boltrics’ voorgedefinieerde Power BI-datasets en rapporten

Wat zijn de voordelen van Power BI voor uw bedrijf?

Meld u aan voor het webinar en ontdek hoe Power BI u nieuw inzicht kan geven in uw data en bedrijfsprocessen.

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.