De luchtvrachtindustrie moet snel moderniseren en zich richten op het leveren van kwalitatief hoogstaande service. Dat roept brancheorganisatie IATA op in een recent uitgebracht rapport. Wat komt daarbij kijken? Hoe houdt u grip op de zaak? En hoe informeert u klant, douane en andere betrokken partijen?

Bekijk dan ons webinar. Daarin legt Matthijs Smittenaar in 30 minuten hoe u eenvoudig de bijkomende processen voor luchtvracht afhandeling kunt ondersteunen. Voor het volledige traject van deur tot deur. Daarnaast delen we de nieuwste productontwikkelingen binnen onze airfreight software waarmee u de volgende stap kunt zetten in digitalisering.

De volgende onderwerpen komen tijdens het webinar aan bod:

  • Digital transformation binnen de airfreight industrie
  • Meerdere systemen versus een geïntegreerde oplossing
  • Integratie en koppelingen

Bekijk het webinar

Vul hieronder uw gegevens in en bekijk het webinar direct

Naam(Vereist)

* Mocht u van gedachten veranderen, klik dan op de "unsubscribe link". Deze vindt u in de footer van iedere mail die u van ons ontvangt. Heeft u nog vragen? Mail dan naar marketing@boltrics.nl. Wij gaan respectvol met persoonsgegevens om en dat blijven we uiteraard doen. Voor meer informatie verwijzen we u naar het privacy statement op onze website. Door op "Update mijn profiel" te klikken, stemt u ermee in dat wij uw informatie mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.