Boltrics biedt zijn nieuwe implementaties aan tegen fixed price & fixed time. In de praktijk betekent dat: we leveren in 3 maanden de afgesproken functionaliteit op tegen de afgesproken prijs.

U denkt:
Dat kan toch niet? Er moet een addertje onder het gras zitten!
Uw ervaring:
In ieder implementatieproject zit onverwachts meer werk, er zijn altijd tegenvallers en dan gaat de meter lopen: meerwerk = meerprijs!
Uw vraag:
Waarom zou dat bij Boltrics anders zijn?
Omdat we doen wat we al heel vaak hebben gedaan.
Is dat alles?
Ja. Kijk maar:

Boltrics formuleert zijn offertes en implementatieplannen helder en transparant.
We focussen ons daarbij op wat echt nodig is om uw bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen. Bij de keuzes die dan gemaakt worden, bent u in de lead. U bent immers de ervaringsdeskundige in die processen! De combinatie van uw kennis en onze implementatie-ervaring is de sleutel tot succes.

Boltrics gebruikt zijn unieke en bewezen projectaanpak.
En zolang we onze bewezen aanpak volgen, zullen daar geen verrassingen opduiken. Dat geeft ons de ruimte om te reageren op uw mensen en uw organisatie.

Boltrics rondt zijn implementatieprojecten af met een livegang binnen 3 maanden.
Dat is een korte periode en dus te overzien voor uw en onze mensen. Dat vergt focus, duidelijke afspraken en discipline.

Boltrics vraagt daarom tijdens de implementatieprojecten een duidelijke inzet en inspanning van key-users.
Daar zit voor u de crux voor een goed resultaat. Het levert de borging dat het projectresultaat niet alleen een investering is geweest maar ook werkelijk in gebruik genomen zal worden. Goede key-users die goed ingezet worden:

  • kennen de processen en kunnen implementatiekeuzes maken.
  • kennen hun collega’s en kunnen hen voorbereiden op de veranderingen die de nieuwe software met zich meebrengt.
  • kennen na de implementatie de processen en procedures en kunnen die duurzaam inbedden in uw organisatie.

Met onze gezamenlijke inzet staat of valt het projectresultaat.

Boltrics implementeert zijn eigen branchespecifieke software.
Die software hebben we zelf ontwikkeld, als add-on op Microsoft Dynamics NAV. Het heeft een gestandaardiseerde kern en veel ruimte voor uw bedrijfsspecifieke processen.
Onze software wordt dagelijks bij veel verschillende klanten gebruikt. En die klanten zijn allemaal in dezelfde branche werkzaam. Als organisatie is uw organisatie natuurlijk niet hetzelfde als al die anderen. Maar qua softwarebehoefte komen uw behoeftes overeen met die van uw collega’s uit de branche.

Het is met software niet anders dan u in uw werkzaamheden doet: u levert ook niet voor elk van uw klanten heel specifiek maatwerk op bijvoorbeeld het gebied van orderpicken, routeplanning of pallets sealen. Niettemin levert u binnen uw standaard procedures op maat gesneden diensten, voor klant X een extra label, voor klant Y een tussenpallet en voor klant Z EDI-berichtenverkeer.
Bij de implementatie van software bestaat datzelfde mechanisme, maar niet iedere softwareleverancier past dat toe. Maatwerk kost namelijk uren en uren kunnen worden gefactureerd, kortom: maatwerk levert geld op. Wij hebben echter al een oplossing die op maat ingericht kan worden. En we weten wat dat kost en hoe lang dat duurt; fixed price, fixed time.

Vertaald in Euro’s: zaken die ‘normaliter’ tijdens een implementatie ‘onverwachts’ zouden tegenvallen met ‘onvoorziene’ extra uitgaven tot gevolg, zijn in onze aanpak al voorzien en waar nodig al op voorhand geoffreerd. * zie onder

Hierdoor hebben we in onze projecten te maken met maximale zekerheid en duidelijke verwachtingen:

geen adders en toch fixed time & fixed price!


* Aha
, een voetnoot! Dus toch een adder onder het gras?

Het is natuurlijk mogelijk dat u nu iets nodig heeft dat nog niet in onze branchestandaard bestaat. Gaat de ‘meerwerk-teller’ dan lopen?

Nee. We hebben hier al over nagedacht in het offertestadium en de betreffende post kenbaar gemaakt.
En verder zijn onze oplossingen ontwikkeld vóór en dóór de branche. Dat betekent dat de hele branche profiteert van nieuwe ontwikkelingen in de software. Heeft u een specifieke wens? Dan kijken we hoe we die kunnen verwerken in onze branchestandaard, zodat alle logistiek dienstverleners hier gebruik van kunnen maken. Hiermee wordt ons product steeds rijker aan functionaliteit, maar blijft het binnen de standaardoplossing beschikbaar en voorkomen we een brij aan maatwerk. En dat scheelt u kosten – en dat is wel zo prettig.

Deze berichten worden geleverd “as is” zonder garanties en geven geen rechten.
U neemt alle risico’s aan voor gebruik.