Met indicatiestapels op het rolcentrum kunt u uw processen stroomlijnen door snel de informatie van een aantal items binnen een bepaalde filterset in een tegel weer te geven, waarna u met één klik op de muis de lijst met items weergegeven krijgt en dit kan afwerken.

Bijvoorbeeld:

  • Orders in een specifieke status met de pickdatum van vandaag
  • Ongereserveerde partijen met een THT datum die deze week verloopt

Stel zelf indicatiestapels in

In deze ‘how to’ video leert u hoe u deze indicatiestapels in Dynamics NAV voor uw eigen processen kunt instellen… én voor uw collega’s… Want let op: U bent waarschijnlijk niet de enige gebruiker die gebruik maakt van het voor u beschikbaar gestelde rolcentrum.

Deze berichten worden geleverd “as is” zonder garanties en geven geen rechten.
U neemt alle risico’s aan voor gebruik.