Vanaf het eerste kwartaal van 2013 kunnen wij de nieuwste versie van 3PL- en Nekovri Dynamics ook vanuit de cloud aanbieden. Niet in een beperkte vorm of een uitgekleed nieuw product maar gewoon alle functies en features die u van ons product gewend bent.

Nu lijkt dit misschien eenvoudig maar kijk om u heen in de markt, hoeveel partijen kent u die hun volledige oplossing zowel on-premise (dus lokaal geïnstalleerd) als vanuit de cloud kunnen aanbieden? In de meeste gevallen krijgt u dan een nieuw uitgekleed product met beperkte functionaliteiten. Wij kunnen u wel een volledig werkend product bieden. Dit komt mede doordat Microsoft voor continue doorontwikkeling zorgt en Dynamics NAV 2013 cloud ready is.

Een ander voordeel is dat wij onze cloud oplossingen rechtstreeks vanuit de Microsoft Cloud kunnen aanbieden. Wat betekent dit voor u? Heel simpel, geen tussenpartijen met eigen datacenters meer maar alle cloud services rechtstreeks vanuit Microsoft Datacenters. Uw voordeel, lagere kosten.

Voordelen van onze cloud oplossingen:

  • Lagere kosten want u hoeft geen servers meer aan te schaffen;
  • Lagere kosten door minder systeembeheer, er is namelijk geen server om te onderhouden;
  • Geen zorgen meer om backup;
  • Betere schaalbaarheid;
  • Hogere beschikbaarheid;
  • Geen hoge kosten bij aanschaf maar betalen per maand;
  • Altijd up-to-date;

Voor een uitleg van Microsoft’s strategie van Software + Services, zie onderstaande video.